If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пращай!!!Ако се сдобия с десен капак ще подаря на някой колега моето огледало!
БТВ имам една дроселна клапа от стария колектор ако на някой му требва да сФирне
През следващите няколко дни ще ти пиша Л.С, че сега ми е натоварен графика. И ще се разберем как да ти пратя десния капак, може и по скайп да се разберем.
Поздрави.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp poweredby ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Колеги, искам да Ви благодаря, за полезната и изчерпателна информация. Познат се опита да ми сгъне дясното огледало преди нчколко дни и то разбира се застана в необичайна позиция (оказа се, че е успял да счупи рамото което го държи). Днес благодарение на вашите коментари и снимки успях да го отворя, оправя, пребоядисам и отново да го закача- напълно работещо.
Знам, че не е кой знае какъв героизъм, но за мен това е една малка победа и съм много доволен.
Благодаря отново, надявам се някой ден да успея да бъда полезен и на някого от вас
И аз си го мислех това преди години, когато имах 55-цата и даже почти бях купил огледала, но някъде из темите имаше писано,че вече е пробвано и не стават.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Кое не става ? Имам предвид, че аз ще си ги преработя, но ще разясните ли кое точно не пасва ? Пънчетата ли
На втората 155-ца която понякога се налага да правя, едното (дясното ) огледало е като това от по-горе на снимката...
Става реално и ако незнаеш какви са заводските, може и да не забележиш че е правено нещо!
На типото, чиито огледала стават без преправяне на 155 първо бях със 155-цови. Като изрязах малко от пластмасата на 155-цовото и намалих височината на 1 или 2 "пънчета" с 1-2 мм.
В момента съм с 145-цови ел. и с подгрев и за да ги монтирам имаше доста игра. И пънчетата не съвпадат и големия отвор също + пластмасата пак се ряза, но това не е задължително да е така, ако е за 155. На Типото просто е най-малка от на всички и винаги покриващата пластмаса към вратата ще трябва да се реже, ако огледалото е от нещо различно. Та с желание според мен има шанс да се монтират, но няма да има нищо plug and play. Пак да напомня - правено е на Типо и не е гаранция, че с дупчене и рязане, ще е поне прилично (ако изобщо стане) при 155.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment